Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Elsősegély – nyújtás tanfolyam és vizsga

elsoA következő elsősegély-nyújtás tanfolyam 2018. december 11-én (kedd) 16 órakor indul!

A tanfolyam ára: 8.900,- Ft. A tanfolyam 2 x 4 órás. Első foglalkozás: 2018 december 11-én (kedd) 16 – 20 óráig, második foglalkozás: december 14--én (péntek) 16-20 óráig tart.

Bodó Autósiskola folyamatosan várja a gépjárművezető jelölteket a vezetői engedély megszerzéséhez szükséges közúti elsősegélynyújtó tanfolyamokra. A tanfolyamra más iskolánál tanuló hallgatók is beiratkozhatnak! A tanfolyamokat az autósiskola tantermében (Szeged Mikszáth Kálmán utca 18) tartjuk.

Jelentkezés: az ügyfélszolgálaton személyesen, vagy meghatalmazott útján, a tanfolyami díj befizetésével ügyfélfogadási időben

A sikeres vizsgaeredmény elérése érdekében a  tanfolyamokon az elméleti oktatás mellett nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlati felkészítésre.

A vizsgáztatást a Magyar Vöröskereszt végzi. Szegeden: a Plázában található a Magyar Vöröskereszt Közösségi Pont. Elsősegély ügyintézés: hétfő, csütörtök 10.00-18.00, kedd, szerda: 10.00-16.00.

Vizsgadíj: 7.900,- Ft.

Gondolj arra, hogy az elsősegély tanfolyamon megszerzett ismeretek a mindennapi életben is jól használhatóak egy esetleges rosszullétnél, balesetnél.

Jelentkezz te isközúti elsősegély - nyújtó tanfolyamunkra!

Ki kaphat mentességet az elsősegély vizsga alól?

Az elsősegély-nyújtási ismeretek megszerzését a Magyar Vöröskereszt által kiállított igazolással kell igazolni a vizsgabizottságon.

Az elsősegély-nyújtási ismeretek megszerzését tanúsító igazolás bemutatása alóli mentesítések:

A vizsgaigazolás kiadásához az elsősegélynyújtásból előírt ismeretek megszerzését tanúsító - a Magyar Vöröskereszt által kiállított – igazolás megszerzésének kötelezettsége alól mentesülnek külön jogszabály alapján:

 • az orvostudományi egyetemen szerzett orvosi, fogorvosi, gyógyszerészi,
 • az állatorvos-tudományi egyetemen szerzett állatorvosi,
 • védőnői,
 • dietetikusi,
 • mentőtiszti,
 • gyógytornász,
 • egészségügyi szakoktatói,
 • diplomás ápolói oklevéllel (képesítéssel) rendelkezők, valamint
 • a közegészségügyi felügyelői főiskolai szakon végzettek, és
 • az egészségügyi szakközépiskolát (szakiskolát) végzettek, továbbá minden olyan vizsgázó, aki
 • 1969. július 1-je és 1983. december 31-e között „D” kategóriára vezetői engedélyt, vagy   „trolibusz” kategóriára járművezetői engedélyt szerzett;
 • 1984. január 1-je után bármely járműkategóriára vezetői engedélyt, „trolibusz” kategóriára járművezetői engedélyt,
 •    „Mezőgazdasági vontató”, „Segédmotoros kerékpár”, „Lassú jármű” kategóriában közúti járművezetői jogosultságot szerzett.

További mentesítés a Vöröskeresztes igazolás megszerzése alól nem adható!

A mentesítési kérelmek elbírálásakor a szakma megnevezését és a szakképesítés szakmai tartalmát kell meghatározónak tekinteni. Amennyiben a mentesítés érdekében az elsősegély-nyújtási ismeretek megszerzését tanúsító igazolás alátámasztására külföldön, illetve nem magyar nyelven kiállított iratot nyújtanak be, azt hiteles magyar fordítással és a Magyar Vöröskereszt által kiállított megfelelőségi nyilatkozattal is el kell látni.